13 septembrie 2017 – Aprobarea suplimentării ordinii de zi.

Petru Gabriel Vlase Bună dimineaţa, stimaţi colegi. Rog liderii de grup să-şi invite colegii în sala de şedinţă; secretarii, la prezidiu, dacă doresc. Declar deschisă şedinţa de dezbateri de astăzi. Din totalul celor 329 sunt 184 de colegi înregistraţi până la ora aceasta. Ordinea de zi şi programul de lucru. Programul de astăzi: 11,00-12,30 - dezbateri; 12,30-13,00 - pauză; 13,00 - vot final. La încheierea şedinţei de vot final, Birou permanent la Camera Deputaţilor. La ora 14,00 - şedinţă comună cu Senatul. Domnul lider Munteanu. Vă rog.

Ioan Munteanu Domnule preşedinte, vă solicit să includeţi pe ordinea de zi şi raportul venit de la Comisia pentru regulament, o completare şi o modificare a Regulamentului Camerei Deputaţilor.

Petru Gabriel Vlase La poziţia 3, da? Cartelele le aveţi pregătite? Facem vot? Vot, vă rog. 71 de voturi pentru... Nu mai văd rezultatul. Stafful, vă rog, mai afişaţi-mi o dată rezultatul votului. Nu mai văd rezultatul votului, mai afişaţi-mi o dată. 71 de voturi pentru, 33 de voturi împotrivă, două abţineri, 7 colegi care nu votează. Proiectul a fost introdus pe ordinea de zi. Aşteptăm raportul de la comisie.