1 septembrie 2017 – Dezbaterea Proiectului de Hotărâre privind vacantarea unui loc de deputat - Truşcă Constantin (PHCD 65/2017); ( adoptat )

Costel Neculai Dunava Având în vedere faptul că, în şedinţa plenului din data de 8 august 2017, preşedintele de şedinţă a comunicat că preşedintele Camerei Deputaţilor a luat act de încetarea mandatului de deputat al domnului Truşcă Constantin, deputat ales în Circumscripţia electorală nr. 27 Mehedinţi, ca urmare a demisiei, începând cu data de 17 iulie 2017, dată înscrisă în demisie, în baza prevederilor legale, Camera Deputaţilor adoptă prezenta hotărâre: Camera Deputaţilor declară vacant locul de deputat deţinut de domnul deputat Truşcă Constantin, deputat ales în Circumscripţia electorală nr. 27 Mehedinţi. Mulţumesc.

Nicolae-Liviu Dragnea Începem cu Proiectul de Hotărâre privind vacantarea unui loc de deputat, ca urmare a demisiei domnului deputat Constantin Truşcă. Dacă sunt obiecţii la titlu? Nu sunt. Adoptat. La preambul? Sunt? Nu sunt. Adoptat. La articolul unic? Nu sunt. Adoptat. Dezbaterile au fost finalizate, iar proiectul de hotărâre privind vacantarea acestui loc de deputat urmează a fi supus votului final. Supun votului dumneavoastră Proiectul de Hotărâre privind vacantarea unui loc de deputat, ca urmare a demisiei domnului deputat Constantin Truşcă. Vă rog să votaţi. Cu 249 de voturi pentru, zero voturi contra, zero abţineri, 7 deputaţi care nu şi-au exprimat votul, hotărârea a fost adoptată.