1 septembrie 2017 – Dezbaterea Proiectului de Hotărâre privind vacantarea unui loc de deputat - Coste Marina-Adelina (PHCD 68/2017); ( adoptat )

Costel Neculai Dunava Având în vedere faptul că, în şedinţa plenului din data de 1 septembrie 2017, preşedintele Camerei Deputaţilor a luat act de încetarea mandatului de deputat al doamnei Coste Marina-Adelina, deputat ales în Circumscripţia electorală nr. 5 Bihor, ca urmare a decesului, în baza prevederilor legale, Camera Deputaţilor adoptă prezenta hotărâre: Camera Deputaţilor declară vacant locul de deputat deţinut de doamna Coste Marina-Adelina, deputat ales în Circumscripţia electorală nr. 5 Bihor.

Nicolae-Liviu Dragnea Următorul. Proiectul de Hotărâre privind vacantarea unui loc de deputat, ca urmare a decesului doamnei deputat Marina-Adelina Coste. Dacă sunt obiecţii la titlul proiectului de hotărâre? Nu sunt. Adoptat. La preambul? Nu sunt. Adoptat. La articolul unic? Nu sunt. A fost adoptat. Dezbaterile au fost finalizate, iar proiectul rămâne la votul final. În continuare, supun votului Proiectul de Hotărâre privind vacantarea unui loc de deputat, ca urmare a decesului doamnei deputat Marina-Adelina Coste. Să înceapă votul. Cu 250 de voturi pentru, zero voturi contra, zero abţineri, proiectul de hotărâre a fost adoptat.