1 septembrie 2017 – Dezbaterea Proiectului de Hotărâre privind vacantarea unui loc de deputat - Badea Leonardo (PHCD 67/2017); ( adoptat )

Costel Neculai Dunava O să încep cu vacantarea mandatului de deputat al domnului Badea Leonardo. Având în vedere faptul că, în şedinţa plenului din data de 8 august 2017, preşedintele de şedinţă a comunicat că preşedintele Camerei Deputaţilor a luat act de încetarea mandatului de deputat al domnului Badea Leonardo, deputat ales în Circumscripţia electorală nr. 16 Dâmboviţa, ca urmare a demisiei, începând cu data de 4 iulie 2017, dată înscrisă în demisie, în baza prevederilor legale, Camera Deputaţilor adoptă prezenta hotărâre: Articol unic. Camera Deputaţilor declară vacant locul de deputat deţinut de domnul deputat Badea Leonardo, deputat ales în Circumscripţia electorală nr. 16 Dâmboviţa.

Nicolae-Liviu Dragnea În continuare, Proiectul de Hotărâre privind vacantarea unui loc de deputat, ca urmare a demisiei domnului deputat Leonardo Badea. Dacă sunt obiecţii la titlul proiectului de hotărâre? Nu sunt. Adoptat. La preambul. Dacă sunt obiecţii? Nu sunt. Adoptat. La articolul unic. Dacă sunt obiecţii? Nu sunt obiecţii. Adoptat. Dezbaterile au fost finalizate, iar proiectul de hotărâre rămâne la votul final. În continuare, supun votului dumneavoastră Proiectul de Hotărâre privind vacantarea unui loc de deputat, ca urmare a demisiei domnului deputat Leonardo Badea. Vă rog să votaţi. Cu 252 de voturi pentru, zero voturi contra, zero abţineri, 4 deputaţi care nu votează, hotărârea a fost adoptată.