12 iunie 2017 – Dezbaterea Proiectului de Lege pentru modificarea Legii nr.145/2014 pentru stabilirea unor măsuri de reglementare a pieţei produselor din sectorul agricol (PL-x 356/2016). ( rămas pentru votul final )

Petru Gabriel Vlase La punctul 5 nu avem raport, la 6 nu avem raport, la 7 nu avem raport. 8. Proiectul de Lege pentru modificarea Legii nr. 145/2014 pentru stabilirea unor măsuri de reglementare a pieţei produselor din sectorul agricol. Domnul Munteanu.

Ioan Munteanu Domnule preşedinte, Stimaţi colegi, Cu acest proiect de lege au fost sesizate cele două comisii, Comisia pentru industrii şi servicii şi Comisia pentru agricultură. Este vorba de modificarea Legii nr. 145/2014 pentru stabilirea unor măsuri de reglementare a pieţei produselor din sectorul agricol. Consiliul Legislativ a avizat favorabil propunerea. Guvernul nu susţine această propunere. Senatul, în calitate de primă Cameră sesizată, a adoptat proiectul, în data de 13 septembrie 2016. Comisia juridică şi cea pentru administraţie publică au avizat favorabil proiectul de lege. Proiectul de lege are ca obiect de reglementare, aşa cum spuneam, modificarea Legii nr. 145/2016.

Petru Gabriel Vlase Aţi terminat, domnule deputat?

Ioan Munteanu Membrii celor două comisii au hotărât, cu unanimitate de voturi, să propună plenului Camerei Deputaţilor, adoptarea proiectului de lege. În raport cu obiectul şi conţinutul său, proiectul de lege face parte din categoria legilor ordinare, iar Camera Deputaţilor este Cameră decizională pentru acest proiect de lege. Mulţumesc.

Petru Gabriel Vlase Mulţumesc. Dezbateri? Nu sunt dezbateri. Cu amendamentele admise, legea merge la votul final.