12 iunie 2017 – Dezbaterea Proiectului de Hotărâre privind vacantarea locului de deputat al domnului Gheorghe - Eugen Nicolăescu (PH CD 55/2017). ( rămas pentru votul final )

Petru Gabriel Vlase 4. Proiectul de Hotărâre privind vacantarea locului de deputat al domnului Gheorghe-Eugen Nicolăescu. Ca urmare a demisiei, potrivit art. 236 alin. (1) din Regulament: "În cazul în care deputatul şi-a depus demisia, preşedintele, în prima şedinţă publică a Camerei Deputaţilor, îl întreabă pe deputat dacă stăruie în demisie şi, dacă acesta răspunde afirmativ sau nu se prezintă în şedinţa de plen pentru a răspunde, preşedintele ia act de demisie şi supune votului plenului Camerei Deputaţilor adoptarea Hotărârii prin care se vacantează locul de deputat". Domnul deputat este? Nu. E la muncă deja! Atunci, luăm act de demisie, în conformitate cu art. 237 din Regulament. Proiectul de Hotărâre este întocmit de Comisia juridică. Vă rog, domnule Dunava, pentru prezentarea proiectului.

Costel Neculai Dunava Mulţumesc, domnule preşedinte. Hotărâre privind vacantarea locului de deputat al domnului Nicolăescu Gheorghe-Eugen. Având în vedere demisia din calitatea de deputat a domnului Nicolăescu Gheorghe-Eugen, deputat ales în Circumscripţia electorală nr. 42 Bucureşti, în baza prevederilor legale, Camera Deputaţilor adoptă prezenta hotărâre. Articol unic. Camera Deputaţilor declară vacant locul de deputat deţinut de domnul Nicolăescu Gheorghe-Eugen, deputat ales în Circumscripţia electorală nr. 42 Bucureşti, începând cu data de 1 iunie 2017. Mulţumesc.

Petru Gabriel Vlase Mulţumesc. Comentarii, discuţii? Nu. La titlu? Adoptat. La preambul? Adoptat. La articolul unic? Adoptat. Am luat act de demisie şi proiectul de hotărâre merge la votul final.