23 mai 2017 – Dezbaterea Proiectului de Lege privind ratificarea Acordului de împrumut (Proiect de îmbunătăţire a serviciilor judiciare) între România şi Banca Internaţională pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare, semnat la Bucureşti, la 17 februarie 2017 şi la 27 februarie 2017 (PL-x 180/2017). ( rămas pentru votul final )

Petru Gabriel Vlase 12. Proiectul de Lege privind ratificarea Acordului de împrumut (Proiect de îmbunătăţire a serviciilor judiciare) între România şi Banca Internaţională pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare, semnat la Bucureşti, la 17 februarie 2017 şi la 27 februarie 2017; în procedură de urgenţă. Comisia pentru buget?

Leonardo Badea Mulţumesc, domnule preşedinte. Raport asupra Proiectului de Lege privind ratificarea Acordului de împrumut între România şi Banca Internaţională pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare, semnat la Bucureşti, la 17 februarie 2017 şi la 27 februarie 2017. Comisia pentru buget, finanţe a fost sesizată privind proiectul de lege mai sus menţionat. Proiectul de lege supus dezbaterii a fost avizat favorabil de Consiliul Legislativ şi Comisia juridică, de disciplină şi imunităţi. Acest proiect are ca obiect de reglementare ratificarea Acordului de împrumut pentru Proiectul de îmbunătăţire a serviciilor judiciare dintre România şi Banca Internaţională pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare, în vederea implementării Proiectului Reforma Sistemului Judiciar. În urma examinării proiectului de lege şi a opiniilor exprimate, deputaţii prezenţi la lucrări au hotărât, cu unanimitate de voturi, să supună plenului Camerei Deputaţilor, spre dezbatere şi adoptare, proiectul mai sus menţionat. În raport cu obiectul şi conţinutul său, proiectul de lege face parte din categoria legilor ordinare. Vă mulţumesc.

Petru Gabriel Vlase Dezbateri generale? Nu sunt. Nefiind amendamente, legea merge la votul final.