16 mai 2017 – Dezbaterea Proiectului de Lege privind abrogarea art.23 lit.a) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr.11/2004 privind stabilirea unor măsuri de reorganizare în cadrul administraţiei publice centrale (PL-x 31/2017). ( rămas pentru votul final )

Petru Gabriel Vlase 26. Proiectul de Lege privind abrogarea art. 23 lit. a) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 11/2004 privind stabilirea unor măsuri de reorganizare în cadrul administraţiei publice centrale. Comisia pentru administraţie? Doamna Simona Bucura-Oprescu.

Simona Bucura-Oprescu În conformitate cu prevederile art. 95 din Regulamentul Camerei Deputaţilor, Comisia pentru administraţie publică şi amenajarea teritoriului a fost sesizată în fond, în procedură obişnuită, asupra Proiectului de Lege privind abrogarea art. 23 lit. a) din Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 11/2004. Camera Deputaţilor este Cameră decizională. Senatul, în calitate de primă Cameră sesizată, a adoptat proiectul de lege în şedinţa din 7 noiembrie 2016. Consiliul Legislativ a avizat negativ această iniţiativă legislativă. Comisia juridică, de disciplină şi imunităţi a avizat negativ. Comisia pentru industrii şi servicii a avizat negativ. Guvernul nu susţine adoptarea iniţiativei legislative. Proiectul de lege are ca obiect de reglementare abrogarea art. 23 lit. a) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 11/2004. Potrivit prevederilor art. 61 din Regulamentul Camerei Deputaţilor, membrii comisiei au examinat proiectul de lege în şedinţa din 21 februarie 2017. În urma examinării intervenţiei legislative şi a opiniilor exprimate, membrii comisiei au hotărât, cu majoritate de voturi, întocmirea unui raport de respingere a Proiectului de Lege privind abrogarea art. 23 lit. a) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 11/2004. În raport cu obiectul şi conţinutul său, proiectul de lege face parte din categoria legilor ordinare.

Petru Gabriel Vlase Dezbateri? Nu. Vot final.