16 mai 2017 – Dezbaterea Proiectului de Lege privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.13/2014 pentru modificarea anexei la Ordonanţa Guvernului nr.7/2013 privind instituirea impozitului asupra veniturilor suplimentare obţinute ca urmare a dereglementării preţurilor din sectorul gazelor naturale (PL-x 239/2014). ( rămas pentru votul final )

Petru Gabriel Vlase 14. Proiectul de Lege privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 13/2014 pentru modificarea anexei la Ordonanţa Guvernului nr. 7/2013 privind instituirea impozitului asupra veniturilor suplimentare obţinute ca urmare a dereglementării preţurilor din sectorul gazelor naturale. Guvernul?

Petru Gabriel Vlase Dezbateri generale? Comisia? Mă scuzaţi. Comisia pentru industrii. Domnul Mohaci.

Mihai Mohaci Raport suplimentar asupra Proiectului de Lege privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 13/2014 pentru modificarea anexei la Ordonanţa Guvernului nr. 7/2013. În conformitate cu prevederile art. 95 din Regulamentul Camerei Deputaţilor, Comisia pentru industrii şi servicii a fost sesizată spre dezbatere în fond, în procedură de urgenţă, cu Proiectul de Lege privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 13/2014 pentru modificarea anexei la Ordonanţa Guvernului nr. 7/2013. Membrii Comisiei pentru industrii şi servicii au examinat şi dezbătut proiectul de lege, prima dată, în şedinţa din 9 decembrie 2014. În urma dezbaterilor, membrii comisiei atunci au hotărât, în unanimitate de voturi, să propună plenului Camerei Deputaţilor adoptarea Legii privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 13. În şedinţa din 11 februarie 2015, plenul Camerei Deputaţilor a hotărât retrimiterea la comisie a proiectului de lege, în vederea unei noi examinări şi pentru întocmirea unui nou raport. În conformitate cu prevederile art. 61 din Regulamentul Camerei Deputaţilor, membrii Comisiei pentru industrii şi servicii au examinat şi dezbătut proiectul de lege, în şedinţa comisiei din 3 mai 2017. La dezbateri au participat, în calitate de invitaţi, reprezentanţi din partea Ministerului Finanţelor Publice. Membrii comisiei, în urma examinării cererii de reexaminare, formulată de plenul Camerei Deputaţilor, şi luând în considerare că pe ordinea de zi a comisiei mai există un proiect de lege cu acelaşi obiect, respectiv modificarea Ordonanţei Guvernului nr. 7/2013 privind instituirea impozitului asupra veniturilor suplimentare obţinute ca urmare a dereglementării preţurilor din sectorul gazelor naturale, au hotărât, cu majoritate de voturi, să propună plenului Camerei Deputaţilor respingerea Proiectului de Lege privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 13/2014 pentru modificarea anexei la Ordonanţa Guvernului nr. 7/2013 privind instituirea impozitului asupra veniturilor suplimentare. În raport cu obiectul şi conţinutul său, proiectul de lege face parte din categoria legilor ordinare. Vă mulţumesc.

Petru Gabriel Vlase Mulţumesc. Dezbateri? Nu. Vot final. 15. Proiectul de Lege privind... 14 l-am... a fost făcut...