15 mai 2017 – Proiectul de Lege pentru modificarea art.147 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr.101/2011 privind reglementarea condiţiilor pentru vânzarea unor imobile, proprietate privată a statului, aflate în administrarea "Regiei Autonome Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat", a imobilelor proprietatea Regiei Autonome "Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat", pentru reglementarea situaţiei juridice a unor imobile, pentru reglementarea cheltuielilor de cazare în unele situaţii speciale, precum şi pentru modificarea unor acte normative (PL-x 393/2016). ( retrimis comisiilor )

Petru Gabriel Vlase Domnul Korodi.

Attila Korodi Domnule preşedinte de şedinţă, Stimaţi colegi, Vă aduc în atenţie şi vă propun ca, de pe poziţia 121, PL-x 393/2016, să fie adus în faţă şi să-l retrimitem comisiei. Mulţumesc.

Petru Gabriel Vlase Deci de la poziţia 21? 121? Şi retrimitere la comisie? Domnule Korodi? Şi retrimitere? Da. Vot pentru aducerea pe poziţia 2, întâi. Vot, vă rog. 150 de voturi pentru, un vot împotrivă, un coleg care nu votează. Vot pentru retrimitere la comisie. Termen - două săptămâni. 143 de voturi pentru, un vot împotrivă, un coleg care nu votează. Aprobat.