2 mai 2017 – Răspunsuri orale la întrebările adresate membrilor Guvernului şi altor conducători ai organelor administraţiei publice.

Carmen-Ileana Mihălcescu Continuăm ultima parte a şedinţei noastre de astăzi cu răspunsurile ministerelor la întrebările adresate de colegii noştri parlamentari. Primul minister vizat este cel al Culturii şi Identităţii Naţionale, un răspuns la întrebarea adresată de deputatul Nicolae Andrei. Persoana care va prezenta răspunsul... domnul secretar de stat... este o amânare, da, din 18 aprilie... Vă rog.

Carmen-Ileana Mihălcescu Da. Mulţumesc frumos. Dacă autorul întrebării doreşte să intervină? Dacă este în sală? Nu este în sală. Dacă nu, vom continua cu amânările, da... Deci, au solicitat o serie de colegi, au solicitat amânarea prezentării răspunsului. Este vorba de colega noastră, Intotero Natalia, Ministerul Sănătăţii, colegul nostru, Movilă Petru, la Ministerul Transporturilor - coleg care, de altfel, are 5, 6, 7 solicitări de amânare, pentru Sănătate, pentru Transporturi, pentru Economie, Ministerul Sănătăţii, din nou, Ministerul Sănătăţii, Ministerul Sănătăţii. Tema întrebării pentru care a solicitat amânarea răspunsului, cu siguranţă, o cunoaşte.