25 aprilie 2017 – Dezbaterea Proiectului de Lege pentru modificarea Anexei nr. I la Legea-cadru nr.284/2010 privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice (PL-x 786/2015). ( rămas pentru votul final )

Petru Gabriel Vlase 34. Proiectul de Lege pentru modificarea Anexei nr. I la Legea-cadru nr. 284/2010 privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice. Iniţiatorii? Comisia pentru muncă? Doamna deputat.

Mara-Daniela Calista Mulţumesc frumos. Proiectul are ca obiect de reglementare modificarea notei de subsol din Anexa nr. I la Legea-cadru nr. 284/2010, în sensul includerii în Anexă şi a personalului contractual din cabinetul primarului localităţii reşedinţă de judeţ. Proiectul de lege a fost adoptat de Senat, în şedinţa din 2 noiembrie. Camera Deputaţilor este Cameră decizională. În urma finalizării dezbaterilor, comisia propune plenului Camerei Deputaţilor respingerea acestui proiect de lege, printre cele mai importante motive fiind acela că aplicarea măsurilor preconizate doar personalului încadrat la cabinetul primarului municipiului reşedinţă de judeţ ar conduce la discriminarea faţă de alte municipii care nu sunt reşedinţe de judeţ. Mulţumesc.

Petru Gabriel Vlase Mulţumesc. Dezbateri? Nu. Vot final.