25 aprilie 2017 – Dezbaterea Propunerii legislative pentru completarea Ordonanţei Guvernului nr.63/2002 privind atribuirea sau schimbarea de denumiri, cu modificările şi completările ulterioare (Pl-x 384/2016). ( rămasă pentru votul final )

Petru Gabriel Vlase 19. Propunerea legislativă pentru completarea Ordonanţei Guvernului nr. 63/2002 privind atribuirea sau schimbarea de denumiri, cu modificările şi completările ulterioare; Pl-x 384/2016. Iniţiatori? Nu. Comisia pentru administraţie. Domnul Avram.

Constantin Avram Mulţumesc, domnule preşedinte. Stimaţi colegi, În conformitate cu prevederile art. 95 din Regulamentul Camerei Deputaţilor, republicat, Comisia pentru administraţie publică şi amenajarea teritoriului a fost sesizată, prin adresa Pl-x 384/2016, cu dezbaterea pe fond, a Propunerii legislative pentru completarea Ordonanţei Guvernului nr. 63/2002 privind atribuirea sau schimbarea de denumiri, cu modificările şi completările ulterioare. La întocmirea prezentului raport comisia a avut în vedere: avizul favorabil al Consiliului Legislativ; avizul favorabil al Comisiei juridice, de disciplină şi imunităţi şi punctul de vedere negativ al Guvernului. Senatul a respins propunerea legislativă în şedinţa din 20 septembrie 2016. Camera Deputaţilor este Cameră decizională. Potrivit prevederilor art. 61 din Regulamentul Camerei Deputaţilor, republicat, comisia a examinat propunerea legislativă în data de 14 februarie 2017. În urma examinării iniţiativei legislative şi a opiniilor exprimate de membrii comisiei, s-a hotărât, cu unanimitate de voturi, respingerea Propunerii legislative pentru completarea Ordonanţei Guvernului nr. 63/2002 privind atribuirea sau schimbarea de denumiri, cu modificările şi completările ulterioare. În raport cu obiectul şi conţinutul reglementării de faţă, propunerea legislativă face parte din categoria legilor ordinare. Vă mulţumesc.

Petru Gabriel Vlase Mulţumesc. Dezbateri generale? Nu sunt. Vot final.