24 aprilie 2017 – Dezbaterea Proiectului de Lege privind aprobarea Ordonanţei Guvernului nr.25/2016 pentru modificarea şi completarea unor acte normative în domeniul străinilor (PL-x 526/2016). ( rămas pentru votul final )

Petru Gabriel Vlase 13. Proiectul de Lege privind aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 25/2016 pentru modificarea şi completarea unor acte normative în domeniul străinilor. Iniţiatorul este Guvernul. Dacă vrea cineva? Vă rog, domnule secretar de stat.

Petru Gabriel Vlase Comisii? Domnul Dunava, Comisia juridică.

Costel Neculai Dunava Domnule preşedinte, Stimaţi colegi, Comisia juridică, de disciplină şi imunităţi, Comisia pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională şi Comisia pentru muncă şi protecţie socială au fost sesizate pentru dezbaterea, în fond, a proiectului de lege. Senatul a adoptat proiectul de lege. Comisiile sesizate pentru dezbaterea în fond a proiectului de lege au hotărât, în şedinţe separate, să propună plenului Camerei Deputaţilor un raport de adoptare a proiectului de lege, în forma adoptată de Senat. Camera Deputaţilor este Cameră decizională. Proiectul de lege face parte din categoria legilor ordinare. Mulţumesc.

Petru Gabriel Vlase Dezbateri? Nu sunt. Nefiind amendamente, legea merge la votul final.