19 aprilie 2017 – Aprobarea suplimentării ordinii de zi;

Petru Gabriel Vlase Rog liderii de grup să-şi invite colegii în sala de şedinţă. Cineva de la USR, un lider, un vicelider, să vină până la mine. Secretarii de şedinţă care sunt de serviciu, vă invit la prezidiu. Stimaţi colegi, Deschidem... continuăm lucrările, de fapt, de astăzi, ale Camerei Deputaţilor. Avem înregistraţi 92 de colegi prezenţi la această oră. Dau cuvântul liderului de grup sau viceliderului, domnul Seidler, de la USR. Procedură.

Cristian-Gabriel Seidler Domnule preşedinte, Solicităm suplimentarea ordinii de zi a şedinţei de astăzi cu două puncte: 1. Aprobarea Hotărârii Camerei Deputaţilor privind validarea mandatului de deputat al domnului Nicolae-Daniel Popescu. Şi 2. Depunerea jurământului domnului deputat Nicolae-Daniel Popescu. Mulţumesc.

Petru Gabriel Vlase Depunerea jurământului va fi la şedinţa de vot final, primul punct al ordinii de zi, da? Dacă aveţi cartelele pregătite, să votăm. Vă rog, vot. 66 de voturi pentru, un coleg care n-a votat. Ordinea de zi a fost suplimentată cu acest Proiect de Hotărâre privind... Dau cuvântul preşedintelui Comisiei de validare, să dea citire raportului. Secretar. Domnul secretar. Aveţi raportul? Vă rog.