27 martie 2017 – Primirea de răspunsuri la interpelările adresate membrilor Guvernului.

Carmen-Ileana Mihălcescu Stimaţi colegi, Continuăm cu partea a doua a şedinţei noastre de astăzi, consacrată primirii răspunsurilor orale la interpelările adresate Guvernului. Începem cu primul răspuns. La interpelarea domnului deputat Sighiartău Robert-Ionatan. Este în sală, în primul rând? Nu este în sală. O să primească atunci răspunsul în scris. Mulţumesc. Domnul deputat Toma Ilie. Este în sală? Este în sală. O să rog atunci Ministerul Dezvoltării Regionale să răspundă. Doamna secretar de stat, vă rog. Mulţumesc. Îl doriţi în scris, fără să... ? Şi vreţi să spuneţi... să interveniţi, fără... fără să mai citească doamna secretar de stat... Vă rog.

Ilie Toma Vă mulţumesc. Doamnă preşedinte, Stimaţi colegi, Mulţumesc Ministerului Dezvoltării Regionale pentru promptitudine. Am primit răspunsul în scris. Era vorba de acele programe de investiţii pe noul buget, pentru fiecare judeţ în parte, în speţă, pentru judeţul Hunedoara. Mulţumesc doamnei ministru Shhaideh pentru vizita făcută în judeţul Hunedoara. Şi vreau să vă spun... apreciez promptitudinea maximă de care a dat dovadă. Înainte de a veni răspunsul, dânsa a făcut vizită în judeţ, s-a întâlnit cu toţi primarii din judeţul Hunedoara, indiferent de coloratura politică. Vă mulţumesc încă o dată.

Carmen-Ileana Mihălcescu Da. Vă mulţumesc şi eu. Aţi primit răspunsul în scris... Domnul deputat Moldovan Sorin? Nu este în sală. Doamna deputat Vlăducă Oana-Silvia - Ministerul Transporturilor. Doriţi răspunsul în scris? Da. Doreşte răspunsul în scris. Dumneavoastră, dacă nu mă înşel, aveţi 3 interpelări. La toate cele 3 doriţi răspunsul în scris. Vă mulţumesc foarte mult. Domnul deputat Todoran Adrian-Mihăiţă se află în sală? Nu. Va primi răspunsul interpelării în scris. Domnul deputat Csoma Botond? Vă rog. Din partea Ministerului Transporturilor o să primiţi răspunsul în scris. Domnul deputat, sunteţi de acord? (Domnul deputat Csoma Botond, din sală, precizează că doreşte şi răspunsul oral.) Poftiţi? Bun. Doamnă secretar de stat, vă rog frumos să răspundeţi la interpelarea adresată de către colegul nostru.

Carmen-Ileana Mihălcescu Mulţumesc şi eu.

Carmen-Ileana Mihălcescu Lămuriri suplimentare? Sigur că da. Vă rog, domnule deputat.

Botond Csoma Mulţumesc pentru răspuns. Doamna secretar de stat a amintit că... Consiliul Local al municipiului Cluj Napoca trebuie să elaboreze... să întocmească o documentaţie. Dar această documentaţie, după ştiinţa mea, deja a fost întocmită şi trimisă la minister.

Botond Csoma De avizare... Mulţumesc.

Carmen-Ileana Mihălcescu Vă mulţumesc şi eu. Domnul deputat Văcaru Alin Vasile? Se află în sală? Da. Răspuns la interpelarea...

Alin Vasile Văcaru Mulţumesc, doamnă preşedinte. Am primit deja răspunsul de la domnul preşedinte al Casei Naţionale de pensii. Vreau să-i mulţumesc pentru operativitate şi sper într-o colaborare la fel de bună şi de acum încolo. Mulţumesc.

Carmen-Ileana Mihălcescu Bun. Mulţumesc şi eu. Doamna deputat Intotero Natalia-Elena, nefiind în sală, va primi răspunsul în scris, la interpelarea către Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat. Bun. Iar pentru ultima interpelare se solicită amânare. E interpelarea adresată Ministerului pentru Mediul de Afaceri şi Comerţ, de colega noastră Intotero Natalia-Elena, de la PSD. Vă mulţumesc. Declar închisă şedinţa noastră de astăzi. Şedinţa s-a încheiat la ora 17,33.