27 martie 2017 – Dezbaterea Proiectului de Lege privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.31/2016 pentru completarea art.8 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr.64/2009 privind gestionarea financiară a instrumentelor structurale şi utilizarea acestora pentru obiectivul convergenţă (PL-x 417/2016). ( rămas pentru votul final )

Petru Gabriel Vlase 10. Proiectul de Lege privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 31/2016 pentru completarea art. 8 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 64/2009 privind gestionarea financiară a instrumentelor structurale şi utilizarea acestora pentru obiectivul convergenţă. Guvernul?

Petru Gabriel Vlase Comisia pentru buget?

Leonardo Badea Mulţumesc, domnule preşedinte. Raport asupra Proiectului de Lege privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 31/2016 pentru completarea art. 8 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 64/2009. Comisia pentru buget, finanţe şi bănci a fost sesizată spre dezbatere, în fond, în procedură de urgenţă, cu proiectul de lege mai sus menţionat. Senatul, în calitate de primă Cameră sesizată, a adoptat proiectul de lege. La dezbaterea proiectului s-a avut în vedere avizul favorabil al Comisiei juridice, avizul favorabil al Comisiei pentru administraţie publică şi avizul favorabil al Consiliului Legislativ. Proiectul de lege supus dezbaterii are ca obiect de reglementare completarea art. 8 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 64/2009, în scopul asigurării surselor de plată din bugetul de stat pentru cheltuielile corespunzătoare proiectelor pentru care, după perioada 2007-2013, s-au finalizat investigaţiile organelor abilitate şi nu s-au confirmat suspiciunile de fraudă. În urma examinării proiectului de lege şi a opiniilor exprimate, deputaţii prezenţi la lucrări au hotărât, cu majoritate de voturi, să supună plenului Camerei Deputaţilor, spre dezbatere şi adoptare, proiectul de lege, cu amendamentele admise prezentate în anexă. Vă mulţumesc.

Petru Gabriel Vlase Dezbateri? Nu sunt. Cu amendamentele admise din raport, proiectul de lege rămâne la votul final.