22 martie 2017 – Dezbaterea şi adoptarea Proiectului de hotărâre pentru aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli al Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii pe anul 2017.

Nicolae-Liviu Dragnea La primul punct al ordinii de zi avem dezbaterea Proiectului de hotărâre pentru aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli al Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii pe anul 2017. Raportul comun al Comisiei pentru tehnologia informaţiei din Camera Deputaţilor şi al Comisiei economice din Senat. Pentru prezentarea bugetului, dau cuvântul domnului Cătălin Marinescu, preşedintele acestei autorităţi. Vă rog.

Nicolae-Liviu Dragnea Vă mulţumesc, domnule preşedinte. Îl invit la microfon pe domnul senator Daniel Zamfir, preşedintele Comisiei economice din Senat, pentru a prezenta raportul comun al celor două comisii şi proiectul de hotărâre.

Nicolae-Liviu Dragnea Vă mulţumesc, domnule preşedinte. Proiectul de hotărâre a fost distribuit, împreună cu raportul comisiilor. Dacă sunt intervenţii de ordin general, vă rog să vă înscrieţi la cuvânt. Nu sunt. În aceste condiţii, urmează dezbaterea pe articole şi anexe. Dacă la titlul proiectului de hotărâre sunt obiecţii. Nu sunt. Se consideră adoptat. La preambul? Nu sunt. Se consideră adoptat. La articolul 1? Nu sunt obiecţii. Se consideră adoptat. La articolul 2? Nu sunt obiecţii. Se consideră adoptat. La articolul 3? Nu sunt obiecţii. Se consideră adoptat. La anexa nr. 1? Nu sunt obiecţii. Se consideră adoptată. La anexa nr. 2? Nu sunt obiecţii. Se consideră adoptată. În aceste condiţii, supun votului dumneavoastră proiectul de hotărâre în integralitatea sa. Cine este pentru? Vă mulţumesc. Sunt voturi împotrivă? Abţineri? O abţinere. În aceste condiţii, proiectul de hotărâre a fost aprobat.