20 martie 2017 – Dezbaterea Proiectului de Lege privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.97/2016 pentru modificarea şi completarea art.1 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr.60/2009 privind unele măsuri în vederea implementării programului "Prima casă", precum şi pentru stabilirea unor măsuri la nivelul administraţiei publice centrale (PL-x 136/2017). ( rămas pentru votul final )

Petru Gabriel Vlase 12. Proiectul de Lege privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 97/2016 pentru modificarea şi completarea art. 1 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 60/2009 privind unele măsuri în vederea implementării programului "Prima casă", precum şi pentru stabilirea unor măsuri la nivelul administraţiei publice centrale. Guvernul? Scurt.

Petru Gabriel Vlase Şi eu mulţumesc. Comisia? Tot la fel, domnule Badea.

Leonardo Badea Raport asupra Proiectului de Lege privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 97/2016. În conformitate cu prevederile art. 95, comisia a fost sesizată cu proiectul de lege mai sus menţionat. Senatul a adoptat proiectul de lege, în şedinţa din 13 februarie. Proiectul de lege are ca obiect de reglementare modificarea şi completarea art. 1 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 60/2009. În urma examinării proiectului de lege, deputaţii prezenţi la lucrări au hotărât, cu unanimitate de voturi, să supună spre dezbatere şi adoptare proiectul de lege, în forma adoptată de Senat. Vă mulţumesc.

Petru Gabriel Vlase Dezbateri? Domnul Neagu.

Nicolae Neagu Domnule preşedinte, Domnule preşedinte Buican, Pentru dumneavoastră, în mod deosebit, Grupul PNL mulţumeşte. Suntem de acord cu această propunere de lege, şi dumneavoastră la fel. Mulţumim.

Petru Gabriel Vlase Mulţumesc. Alte intervenţii? Nu sunt. Suspendăm şedinţa de dezbateri. Urmează interpelările. Mâine, la 10,00, e şedinţă din nou. Membrii Biroului permanent, în sala Biroului permanent, un BP scurt.