7 martie 2017 – Dezbaterea Proiectului de Hotărâre privind aprobarea structurii organizatorice şi a statului de funcţii ale Centrului Internaţional de Conferinţe (PH CD 17/2017). ( rămas pentru votul final )

Petru Gabriel Vlase 4. Proiectul de Hotărâre privind aprobarea structurii organizatorice şi a statului de funcţii ale Centrului Internaţional de Conferinţe. Domnule Steriu, vă rog să daţi citire acestei hotărâri.

Valeriu-Andrei Steriu Mulţumesc, domnule preşedinte. În concordanţă cu prevederile art. 123 din Hotărârea Camerei Deputaţilor, Centrul Internaţional de Conferinţe este cel care asigură organizarea de acţiuni specifice, interne şi internaţionale, din care enumerăm: vizitarea Palatului Parlamentului, organizarea de conferinţe, simpozioane, seminarii, mese rotunde cu caracter politic, economic, cultural, ştiinţific. Palatul Parlamentului este astăzi clădirea cu cea mai mare vizibilitate din România şi, cu siguranţă, cea mai vizitată din Bucureşti. În baza situaţiilor anuale realizate, s-a constatat că activitatea de vizitare a Palatului Parlamentului a înregistrat o creştere semnificativă de peste 20%, devenind extrem de complexă organizatoric. Elementele reprezentative ce expun organizarea activităţii de vizitare sunt următoarele: În consecinţă, a fost astăzi prezentat în Biroul permanent şi avizat favorabil un proiect de hotărâre. Acest proiect de hotărâre prevede, printre altele, aprobarea structurii organizatorice a Centrului Internaţional de Conferinţe, conform anexei, aprobarea statului de funcţii a Centrului Internaţional de Conferinţe. Prin acesta, în urma evaluării posturilor şi în raport cu modificările intervenite în structura Centrului, prin efectul intrării în vigoare a prezentei hotărâri, secretarul general va proceda la reîncadrarea personalului existent, în limita numărului de posturi aprobat, ţinându-se seama de competenţa profesională reflectată în rezultatele obţinute de fiecare. Regulamentul de organizare şi funcţionare a Centrului de Conferinţe va fi aprobat de Biroul permanent al Camerei Deputaţilor, în termen de 10 zile de la data intrării în vigoare a acestei hotărâri. Până la aprobarea regulamentului, secretarul general al Camerei Deputaţilor va stabili prin ordin atribuţiile fiecărei direcţii şi fiecărui compartiment din cadrul Centrului Internaţional de Conferinţe. Vă mulţumesc.

Petru Gabriel Vlase Mulţumesc. Obiecţii, comentarii de ordin general? Nu. Dezbatere pe articole. La titlu. Dacă sunt obiecţii? Adoptat. La preambul? Adoptat. La art. 1? Adoptat. La art. 2? Adoptat. La art. 3? Adoptat. La art. 4? Adoptat. 5? Adoptat. 6? Adoptat. Anexa nr. 1? Adoptată. Anexa nr. 2? Adoptată. Dezbateri finalizate. Proiectul merge la votul final. Reluăm ordinea de zi de ieri, de la punctul 13.