28 februarie 2017 – Dezbaterea Proiectului de Lege pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.32/2012 privind organismele de plasament colectiv în valori mobiliare şi societăţile de administrare a investiţiilor, precum şi pentru modificarea şi completarea Legii nr.297/2004 privind piaţa de capital (PL-x 30/2017). ( rămas pentru votul final )

Petru Gabriel Vlase 22. Proiectul de Lege pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 32/2012 privind organismele de plasament colectiv în valori mobiliare şi societăţile de administrare a investiţiilor, precum şi pentru modificarea şi completarea Legii nr. 297/2004 privind piaţa de capital. Guvernul?

Petru Gabriel Vlase Comisia?

Leonardo Badea Mulţumesc, domnule preşedinte. Raport asupra Proiectului de Lege pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 32/2012 privind organismele de plasament colectiv în valori mobiliare şi societăţile de administrare a investiţiilor financiare, precum şi pentru modificarea şi completarea Legii nr. 297/2004 privind piaţa de capital. Comisia pentru buget finanţe a fost sesizată spre dezbatere în fond, în procedură de urgenţă, cu acest proiect de lege. Senatul, în calitate de primă Cameră sesizată, a adoptat proiectul de lege. Proiectul de lege a fost avizat favorabil de Comisia juridică, de disciplină şi imunităţi şi de Comisia pentru afaceri europene. De asemenea, există avizul favorabil al Consiliului Legislativ. Proiectul de lege are ca obiect de reglementare modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 32/2012, în vederea armonizării cu legislaţia europeană existentă, conform dispoziţiilor primare ale Directivei nr. 2014/91 a Parlamentului European. Membrii Comisiei pentru buget, finanţe au hotărât, cu unanimitate de voturi, să supună plenului Camerei Deputaţilor, spre dezbatere şi adoptare, proiectul de lege, în forma adoptată de Senat. Vă mulţumesc.

Petru Gabriel Vlase Dezbateri generale? Vă rog.

Nicolae Neagu Ţinând cont de reglementările care se fac în conţinutul acestei legi şi armonizarea cu legislaţia europeană, Grupul Partidului Naţional Liberal susţine proiectul de lege, în unanimitatea lui, aşa cum se găseşte în raportul Comisiei pentru buget, finanţe.

Petru Gabriel Vlase Mulţumesc. Alte intervenţii, dacă mai sunt? Nu. Vot final.