14 februarie 2017 – Propunerea legislativă privind acordarea gratuită de produse de igienă orală preşcolarilor şi şcolarilor din clasele I-VIII din învăţământul de stat şi privat (Pl-x 174/2016). ( retrimisă comisiilor )

Rovana Plumb 94. Propunerea legislativă privind acordarea gratuită de produse de igienă orală preşcolarilor şi şcolarilor din clasele I-VIII din învăţământul de stat şi privat, Pl-x 174/2016. Dacă iniţiatorul doreşte să ia cuvântul? Nu. Vă rog, domnule vicepreşedinte, Comisia pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi.... A... iniţiator, nu v-am văzut! Domnul deputat Ciuhodaru.

Tudor Ciuhodaru Mulţumesc, doamnă preşedinte. Vă propun să retrimitem comisiei acest proiect de lege, pentru a obţine un nou punct de vedere al Guvernului. Este un program important, care asigură igiena dentară şi asigurarea unui program gratuit de pastă şi periuţă de dinţi în învăţământ. Două săptămâni, termen.

Rovana Plumb Mulţumesc. Mai doreşte cineva să intervină? Supun votului dumneavoastră retrimiterea la comisie, pentru o perioadă de două săptămâni. Cine este pentru? Se abţine cineva? Nu. Dacă este cineva împotrivă? Nu. Deci se retrimite comisiei, pentru o perioadă de două săptămâni.