16 ianuarie 2017 – Depunerea jurământului de către unii membri ai Comisiei comune permanente a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii Serviciului Român de Informaţii.

Radu Babuş (Cu mâna pe Constituţie şi Biblie rosteşte jurământul scris.) Eu, Babuş Radu, Jur să păstrez secretul asupra documentelor, datelor şi informaţiilor de care voi lua cunoştinţă în exercitarea atribuţiilor, atât pe timpul mandatului, cât şi după încetarea acestuia. Jur pe propria răspundere că nu am făcut parte din structurile fostei securităţi şi că nu fac parte din cadrele Serviciului Român de Informaţii sau ale altor servicii secrete de informaţii. (Semnează jurământul şi îl depune la preşedintele de şedinţă.)

Gabriel-Horia Nasra (Cu mâna pe Constituţie şi Biblie rosteşte jurământul scris.) Eu, Nasra Gabriel-Horia, Jur să păstrez secretul asupra documentelor, datelor şi informaţiilor de care voi lua cunoştinţă în exercitarea atribuţiilor, atât pe timpul mandatului, cât şi după încetarea acestuia. Jur pe propria răspundere că nu am făcut parte din structurile fostei securităţi şi că nu fac parte din cadrele Serviciului Român de Informaţii sau ale altor servicii secrete de informaţii. (Semnează jurământul şi îl depune la preşedintele de şedinţă.)

Marian-Gheorghe Cucşa (Cu mâna pe Constituţie şi Biblie rosteşte jurământul scris.) Eu, Cucşa Marian-Gheorghe, Jur să păstrez secretul asupra documentelor, datelor şi informaţiilor de care voi lua cunoştinţă în exercitarea atribuţiilor, atât pe timpul mandatului, cât şi după încetarea acestuia. Jur pe propria răspundere că nu am făcut parte din structurile fostei securităţi şi că nu fac parte din cadrele Serviciului Român de Informaţii sau ale altor servicii secrete de informaţii. (Semnează jurământul şi îl depune la preşedintele de şedinţă.)

Cezar-Florin Preda (Cu mâna pe Constituţie şi Biblie rosteşte jurământul scris.) Eu, Preda Cezar-Florin, Jur să păstrez secretul asupra documentelor, datelor şi informaţiilor de care voi lua cunoştinţă în exercitarea atribuţiilor, atât pe timpul mandatului, cât şi după încetarea acestuia. Jur pe propria răspundere că nu am făcut parte din structurile fostei securităţi şi că nu fac parte din cadrele Serviciului Român de Informaţii sau ale altor servicii secrete de informaţii. (Semnează jurământul şi îl depune la preşedintele de şedinţă.)