28 decembrie 2016 – Dezbaterea Proiectului de Lege pentru completarea art. 67 din Legea nr. 46/2008 - Codul silvic (PL-x 867/2015) . ( rămas pentru votul final )

Florin Iordache 47. Proiectul de Lege pentru completarea art. 67 din Legea nr. 46/2008 - Codul silvic, PL-x 867/2015. Avem raport comun, Comisia pentru agricultură, Comisia pentru administraţie şi Comisia pentru mediu. Cine prezintă? Domnul Munteanu? Raportul comun.

Ioan Munteanu Comisia pentru agricultură, Comisia pentru mediu şi Comisia pentru administraţie publică au fost sesizate, spre dezbatere pe fond, cu această propunere legislativă. Camera Deputaţilor este Cameră decizională. Senatul a adoptat proiectul de lege, în data de 9 decembrie 2015. La întocmirea raportului, am ţinut cont de avizul favorabil al Consiliului Legislativ, avizul negativ al Comisiei juridice şi faptul că Guvernul nu susţine adoptarea acestei propuneri legislative. Proiectul de lege supus dezbaterii are ca obiect de reglementare completarea art. 67 din Legea nr. 46/2008 privind Codul silvic, în vederea reabilitării drumurilor comunale din zonele în care se desfăşoară activitate de exploatare şi valorificare a masei lemnoase. Cele 3 comisii, în urma reexaminării proiectului de lege, au hotărât, cu unanimitate de voturi, respingerea acestei propuneri legislative. Proiectul de lege face parte din categoria legilor ordinare.

Florin Iordache Dezbateri generale? Nu sunt intervenţii la dezbateri generale. Rămâne la votul final, caracter ordinar.